Vanaf €100,- gratis verzending en retourneren voor bestellingen binnen Nederland!

Morph

Morph Parfums zijn ontwikkeld door een groep jonge ondernemers en professionals uit de parfumindustrie, biedt een unieke ervaring voor parfum liefhebbers. De parfums van Morph zijn met verfijning als uitgangspunt ontworpen, zowel qua geur, verpakking, distributie als manieren van communicatie. Ze zijn dan ook niet zomaar een alledaags parfum.

Het bijzondere aan deze parfums is dat de concentratie parfum met ongeveer 33% veel hoger is dan bij reguliere parfums, waarbij de concentratie parfum maar 10 tot 14% is. Hierdoor blijft de geur veel langer hangen en hoef je minder te gebruiken voor hetzelfde effect. Het ontwerp van de flesjes staat voor een metamorfose van het lichaam en maakt dat de parfums geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen die zich uniek willen voelen.

Geïnspireerd door verre reizen, verhalen, avonturen en emoties, met altijd een vleugje nostalgie, bieden de geuren van Morph Parfums een bijzondere belevenis. De prachtige verpakking met waxen stempel maakt het plaatje compleet en zorgt voor een unieke presentatie.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
Merk: