Gratis verzending voor alle bestellingen!

Over ons

Van Lange Mode bevindt zich sinds 1992 aan de Wilhelminastraat 5, aan de rand van het gezellige centrum van Breda. Wat begonnen is als een kleine (heren-)zaak van Teun van Lange, telg uit een echte confectie-familie, is door hard werken uitgegroeid tot wat het nu is: een stijlvolle winkel van ruim 400 vierkante meter, met een uitgebreide collectie merken voor zowel heren als dames.

Omdat kwaliteit en diversiteit de norm zijn, heeft Van Lange Mode de collectie speciaal voor u op vijf punten uitgebreid.

ASSORTIMENT
Van prachtige kostuums en smokings, via dress-shirts, stropdassen en strikken, tot trendy jeans, chino’s, (maatwerk)schoenen en casual kleding.

MATEN

Confectiematen lopen bij ons van 44 tot 64, met alle tussenliggende lengte- en kwartmaten. Casualwear vindt u van maat XS tot 6XL. Ook is er een zeer ruime keuze in lengtematen voor zowel overhemden en kostuums evenals jeans.

STIJLEN
Van klassiek tot trendy, van chique tot casual, voor jong en oud.

MERKEN
In iedere stijl heeft u ruime keuze uit hoge kwaliteitsmerken, zoals Corneliani, Santoni, Finamore, Caruso, Jacob Cohën, Canali, Eton, Paul & Shark, Stone Island en Canada Goose.

MOGELIJKHEDEN
De voorraad in de winkel is groot, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om producten te bestellen bij de fabrikanten. Van Lange Mode is bovendien gespecialiseerd in maatwerk kostuums en overhemden.
Een speciale pasvorm aanmeten of uw eigen unieke kleding laten maken: de mogelijkheden zijn legio.

Om u telkens weer te kunnen verrassen, is Van Lange Mode voortdurend op zoek naar nieuwe (modieuze) merken. Minstens zo belangrijk is dat Teun van Lange en zijn team altijd hun uiterste best doen om u te helpen bij wat u zoekt.
Ze bieden u vakkundige, persoonlijke aandacht en creatieve, inspirerende adviezen.

Kom gerust een keer langs om het enorme assortiment bij Van Lange Mode met eigen ogen te bekijken!

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.
Merk: